5 de març 2007

Cap de setmana de rodatge

A finals de la setmana passada em van trucar per fer de figurant (tal com he fet altres vegades) a un spot. El cas és que he estat el cap de setmana fent de figurant per una sèrie promocional de Fanta que s'emetrà per internet. El rodatge del capítol ha estat a Santa Coloma, just davant de la fàbrica de cervesa Damm, a la riba del riu Besòs.

La situació és una mica complicada d'explicar, suposo que haureu de veure els capítols per entrendra-ho. Bàsicament els figurants hem fet de multitud d'un concert, hem ballat, hem begut molta Fanta, hem fet guerra de globus d'aigua, i sobretot ens ha tocat molt el sol. La sèrie encara no està disponible a la web de la beguda, però segons he sentit, s'estrenarà a finals de març. També he sentit a parlar sobre una moguda d'aquestes promocionals de la marca: el Fanta Caravan Island, un experiment del qual encara no se s'ha revelat cap informació.

El rodatge de dissabte ha estat força pesat, matinar, arribar allà de bon matí, sense gaire sol, amb fred, i repetint desenes de vegades les preses. El de diumenge ha anat força millor, hem pogut gaudir d'un bon sol i les preses han estat força variades. La guerra amb globus d'aigua ha estat divertida, i hem pogut acabar just abans de dinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada