30 de març 2007

Dexter, una bona temporada


Ja havia parlat d'aquesta sèrie, però ara que he acabat de veure la primera temporada us la puc recomanar tranquilament.

Dexter Morgan és un forense especialista en taques de sang que treballa amb la policia de Miami, però té unes ganes irreprimibles de matar, és per això que a la nit es converteix en un sanguinari psicòpata assassí. La sèrie està narrada pel mateix Dexter, que va explicant els seus pensaments i les seves inquietuds.

La trama principal és molt bona, va revelant amb comptagotes les pistes per descobrir el misteri, i no és fins al final que no veurem com acaba l'aventura que comença des del primer capítol.

La temporada consta de 12 capítols de gairebé una hora de duració cada un. Va tenir una molt bona resposta per part de l'audiència i la crítica, cosa que ha fet que la cadena Showtime renovi per una segona temporada que es començarà a rodar el proper mes de maig per estrenar-la a l'octubre.

La Fox Espanya té previst emetre la sèrie aquesta primavera, així que no teniu excusa per allò de la versió original. Si busqueu per xarxes P2P la podreu trobar tant en v.o.s.e. com doblada.

1 comentari:

  1. He visto que estás en los premios 20 blogs. Si agregaras tu blog a www.thehouseofblogs.com seguro que también alcanzarías un puesto alto en su ranking.

    ResponElimina