23 de març 2007

Comença la guerra! (de la NextGen)


Per fi ha arribat. Avui 23 de març es posa a la venda a tota Europa la PlayStation 3, la videoconsola d'última generació de Sony. La PS3 ja porta un temps al mercat japonès i nord-americà, però és ara que comença la guerra de les consoles.

La X-Box 360 de Microsoft ja porta temps al mercat i ja té un bon nombre d'usuaris, i la Wii de Nintendo (de la qual no en sento a parlar gaire) són les competidores directes d'aquest tros de màquina de Sony.


No em posaré a nombrar les característiques de la PS3, a tot arreu ja se'n parla, sobretot del Blu-Ray Disc, cosa que no em diu res excepte per seu aspecte ecològic.

Veurem com avança i quin lloc es fa al mercat, jo de moment m'ho miro tot des de lluny, i amb la idea de comprar-me una PS2 (ara que està barateta i té un interessant catàleg de jocs) abans de qualsevol d'aquestes 3. Tot i que de moment, mentre vagin sortint
bons jocs per la PSP crec que no em cal comprar-me cap consola.

5 comentaris:

 1. te respondi en el blog.
  un saludo.

  ResponElimina
 2. De la wii no en sents a parlar perquè aquest país va diferent de tot el món. Fora d'aquí la wii ven molt bé. Et recomano la pàgina weps http://nexgenwars.com/

  ResponElimina
 3. Que vols dir amb l'especte ecologic del blueray? No sabia res d'això.
  Per cert, 600€ per una consola és car, pero per un reproductor blueray no (que si no m'equivoco no baixen de mil eurazos).

  ResponElimina
 4. Això, comenta l'apsecte ecològic, m'has deixat amb una cara.

  ResponElimina
 5. no és un gran aspecte, però és alguna cosa:

  "También utiliza el láser azul, de ahí su nombre, y es más ecológico ya que el 51% del soporte sobre el que se escribe la información es sustrato de papel por lo que su reciclaje es mucho más sencillo y no deja residuos."

  Al al wikipedia diuen: "El disco Blu-ray Disc basado en un sustrato de papel es mucho más cuidadoso con el medio ambiente y más seguro a la hora de destruirlo que los discos tradicionales. Esta capa superficial a la que se adhieren los materiales normalmente está hecha de policarbonato plástico, que es lo que estos discos reemplazan por papel. El resultado es un disco en el que el papel representa el 52% de su peso total, según afirma Sony."

  No és gran cosa, però... "Els petits canvis, són poderosos"

  ResponElimina