18 de març 2007

Lost, cada vegada millor

Crec que a aquestes alçades de la tercera temporada, torno a valorar Lost com abans. La trama i el poc ritme que tenia la sèrie al principi de temporada, ha anat canviant. Hem vist capítols interessants com el flashback d'en Desmond, i una interessant trama del personatge. I amb el capítol d'aquesta setmana, dedicat a la Claire (i amb revelació que els fans ja sospitàvem per fi confirmada). El millor d'aquest 3x12 - Par Avion no ha estat el que passa a la Claire i als del seu voltant el millor ha estat veure el final del capítol (crec que fins ara ha estat el final més impactant de la temporada).

En el proper capítol 3x13 - 'The Man from Tallahassee' veurem com avança la història, i per fi sabrem un dels grans misteris de la sèrie relacionat amb un personatge clau a la sèrie (i un dels meus favorits). Descubrirem com en John Locke es va quedar paralític.

Què deu haver vist en Locke que està tan sorprès?

2 comentaris:

  1. Jo també l'he vist i tens tota la raó. Està recuperant tota l'emoció del principi, tot i que no creus que l'anterior episodi (3x11) va ser una mica fluixet?
    A més, sembla que s'estan explicant coses de la fundació Hanso que feia temps que esperavem...

    ResponElimina
  2. L'anterior no el vaig trobar fluixet. El tema d'arribar a l'estació de The Flame i conèixer al Bakunin crec que està força bé. Com a mínim millor que l'anteriro 3x10 del Hurley, que realment no aportava RES i no feia avançar la història en cap aspecte.

    ResponElimina