5 de març 2007

Tu pots millorar Netvibes!


Fa molt (però molt!) de temps que volia parlar de Netvibes. Entre una cosa i altra, encara no n'he parlat, i no serà pel temps que fa que l'utilitzo!

Netvibes és un portal-pàgina d'inici personalitzable. A molts us vindrà al cap Google/ig, doncs és una idea similar: Una pàgina d'inici on nosaltres escollim el contingut que hi volem, i on registrant-nos-hi, podem accedir des de qualsevol ordinador. El contingut és divers, podem escollir entre centenars de mòduls que ens enllacen amb el correu (GMail, Yahoo, Hotmail, Pop), amb qualsevol pàgina amb feeds (blogs, diaris, i demés RSS..), visors i reproductors (flickr, podacats, youtube...) i el nombre de mòduls va creixent dia a dia (com podeu comprovar al seu blog).

El cas és que des de fa uns dies m'estic encarregant de la traducció de Netvibes al català. De fet, ja està 100% traduït, però falta incorporar els mòduls locals, és a dir, aquells mòduls que poden ser útils als usuaris de Netvibes catalans. Això no només inclou diaris i blogs, també s'hi poden afegir portals, revistes digitals, podcasts, i altres webs importants.

És per això que us proposo que, mitjançant els comentaris, em feu arribar aquelles pàgines web, diaris, blogs, etc. que cregueu que haurien de formar part de la localització de Netvibes en català. Recordeu que poden ser de tots els àmbits: política, ciència, cultura, entreteniment, tecnologia...

6 comentaris:

  1. Jo crec que entre això...

    http://www.catalexa.com/index.php?seccio=3

    I això...

    http://www.poliblocs.cat/directori.php

    Tens material de sobres per començar! ;)

    ResponElimina
  2. "m'estic encarregant"........ no ets pas l'únic ni molt menys ;)

    ResponElimina
  3. No volia pas que semblés que ho feia sol, em penso que els lectors saben que aquestes coses no les fa un sol individu.

    Gràcies pel comentari!

    ResponElimina
  4. Ei!

    com a amant de les sèries suposo q ja deus coneixer aquest blog:

    www.bytheway.tv

    i sinó descobreix-lo! el fa una companya de feina, està molt bé

    salut!

    ResponElimina
  5. Merci Sacasa! És un blog interessant aquest de bytheway.tv, no el coneixia, ja me l'he afegit als bookmarks.

    Però es tracta de recomanar llocs en català (per netvibes en català!)

    ResponElimina
  6. Algú podria arreglar això de "Crea una conta" ("Crea un compte")?!

    ResponElimina