26 de març 2007

Silent Scream, 3rd strike

El passat dissabte 24 els Silent Scream van oferir un concert emmarcat dins el tercer aniversari del programa de ràdio Metal Survivor, de Ràdio Ciutat Vella. L'aniversari del programa va comptar també amb l'actuació dels grups Remains i Amadeüs.

Cartell 24 març

El concert va començar amb l'habitual introducció El Preludio, en la qual els components del grup van entrant a escena i es preparen per començar a tocar amb força la ja coneguda Noche y Niebla, amb un públic totalment entregat. El següent tema va fer que tothom corejés a la vegada que el Xavi i el Dani la lletra de Victoria o Derrota.

DSC05432.JPG

DSC05386.JPG

En Daniel va dir unes paraules d'agraïment, i va passar a presentar el següent tema, un cover dels Iron Maiden, el clàssic Fear Of The Dark, el qual li van dedicar a en Sunxez (qui escriu aquest blog) que encara té la pell de gallina per la gran interpretació que en van fer. Sin Destino va fer tremolar La Rulot amb els 'Transformar!" del Daniel.

DSC05349.JPG

DSC05407.JPG

A continuació van desaparèixer els components del grup deixant només a en Chus i a en Dani preparats pel seu enfrontament que m'atreveixo a batejar com la Guitar Battle, un clàssic que el públic va agraïr i aplaudir en tot moment fins enllaçar aquests solos amb l'inici de Muerte Súbita, on la veu d'ultratomba d'en Xavi ens va paralitzar a tots. El solo de bateria del Lluís no es va fer esperar, i el públic no parava de demanar-ne més. El Daniel va aprofitar per presentar un medley d'alguns dels nous temes del proper disc, que la veritat és que sonen força bé, sobretot un d'ells anomenat Delirios de Grandeza.

DSC05421.JPG

DSC05400.JPG

DSC05418.JPG

DSC05368.JPG

Per acabar, es van presentar un a un, i van acabar l'actuació amb el Hallowed be thy Name dels Iron Maiden, amb la ja clàssica mini coreografia de la secció de cordes: El Chus, el Xavi i el Dani. Un cop acabat el concert el públic demanava a crits de "Fúria" la cançó Odio Eterno, que el Daniel va calmar les nostres ànsies al cantar la tornada acapella. Esperem que el proper concert sigui ben aviat i aquestes 5 bèsties del metal ens segueixin sorprenent amb les seves actuacions.

DSC05441.JPG

DSC05393.JPG

Si voleu veure una bona col·lacció de fotos aneu aquí.

No deixeu de visitar el myspace dels Silent Scream per estar el dia de tots les novetats! www.myspace.com/silentscreamspain


DSC05446.JPG


4 comentaris:

  1. ¡Hey tío! Guapísimas las fotos, una pasada.

    ResponElimina
  2. Saludos
    A mi me gusta la musica rock. En una epoca me llamaba la atencion la musica de los Heroes del Silencio, aunque me inclino con la Oreja de Vang Goth.

    Te felicito por el blog y por destacar tu idioma y cultura.

    A tus ordenes en

    otrotiempo@gmail.com

    ResponElimina
  3. Ey, tío, tú sí que sabes vendernos. Tendríamos que contratarte como mánager. ¿Qué te parece?

    condedani

    ResponElimina
  4. Ei condedani! Per mi ja saps que cap problema!

    He nascut per promocionar-vos!

    Compteu amb mi pel que sigui!

    ResponElimina