18 d’oct. 2006

S'acaba la 2a temporada de The Wire


Fa uns dies vaig comentar els problemes que tenia per aconseguir els 3 últims capítols de 'The Wire: Bajo Escucha', algún problema deuria haver perquè la gent de tensiontorrent no seguís el seu ritme habitual.

Doncs per fi la setmana passada els vaig aconseguir veure, i he de dir que em van mantenir amb tensió fins a l'últim moment. Aquesta gran sèrie és una joia més que les cadenes en obert haurien d'emetre (tot i que veient com l'han tractat a la Fox...no vull saber com la maltractarien en una cadena generalista). La segona temporada de The Wire obre una nova trama per concloure-la al final d'aquesta, però segueix amb la trama de la primera temporada, i deixa veure per on aniran els trets de la tercera temporada.

No sé si esperar que la Fox emeti la tercera temporada en espanyol, o començar a baixar-la en versió original subtitulada, a la HBO d'Estats Units s'estan emetent els capítols de la quarta temporada...i acabo de llegir que han signat per una cinquena i última temporada.

Vosaltres què faríeu?

Etiquetes: , , , ,

8 comentaris:

  1. Jo començaria a baixar-ho ja mateix. I desprès m'enganxaria a Prision Break, Arrested development i Family Guy.

    ResponElimina
  2. Crec que et faré cas, però em temo una mica que els subtítols no estiguin a l'altura del llenguatge que s'utilitza a la sèrie (per l'argot i tal).

    Prison Break ja estic al dia en v.o.s.e.

    Family Guy, no la segueixo, però sempre que puc la veig a la Fox, no m'enganxa tant com per baixar-la (més que res perquè ja estic prou ocupat amb altres)

    Arrested Development he vist algun tall per la Fox, però no li vaig prestar atenció. Tan bona és? Es pot veure fàcilment en v.o.s.e.?

    ResponElimina
  3. Sóc super-fan de The Wire (com també de Deadwood i Sopranos) però no sé com trobar-la amb subtitols, si algú em pot ajudar...

    The Wire no és només una gran sèrie, estem davant d'una sèrie que marcarà la història de la TV. Algunes dades:

    Segons una web que es dedica a recollir les critiques de TV de tots els diaris estadounidencs i assigna'ls-hi una puntuació segons el que han escrit, The Wire (4ª temporada) és la sèrie més valorada dels critics malgrat tenir una audiència ridícula.

    Hi ha blogs absolutament dedicats a examinar cada detall de The Wire, per exemple la seqüència de crèdits o si les dones estan infra-representades a The Wire o no.

    M'agradaria pensar que podem modestament fer un cert proselitisme de The Wire, encara que només sigui perque ens la segueixin passant per la Fox...

    ResponElimina
  4. Alfred, a Argenteam.net he trobat els subtítols de la tercera temporada.

    T'has de registrar per poder-los baixar.

    I ara vaig a baixar un The Wire Season 3 complete de mininova.org

    :)

    ResponElimina
  5. Gràcies! Aquesta tarda ho provo a casa...

    Si no et costa llegir en anglès et recomano també buscar entrevistes al creador de The Wire, David Simon, el tio té coses molt interessants a dir. Per exemple, que només a la HBO és possible fer The Wire perquè no els hi importa tant la quantitat de gent que veu la sèrie com la quantitat de gent disposada a pagar la subscripció a HBO perque donen aquella sèrie. És a dir, aquí compta el número de fans. Podríem dir que ha arribat la tele d'autor?

    ResponElimina
  6. Ja m'he vist 3 capítols de la 3ª temporada, en anglès i subtítols en anglès (que finalment vaig trobar al emule, buscant els arxius amb extensió srt, cosa que no sabia). Està millor que mai: costa més de seguir que mai i has d'estar més atent que mai, però estic abso-fucking-lutament enganxat. Dios mío, qué programasso!

    ResponElimina
  7. Ei Alfred!

    Estic ben bé a la meitat de descàrrega de la tercera temporada (he trobat una carpeta en .torrent de tots els capítols, 4.1 gb!!

    Subtítols en anglès...em penso que passo, els d'argenteam.net estan en castellà.

    Ja és prou enrebessada la trama, que a sobre perdre'm amb coses en anglès encara em dificultaria més seguir-la.


    Totalment off-topic...has vist 'Heroes'? Mira't els 5 capítols que s'han emès de moment. No és The Wire, però enganxen cosa mala!

    ResponElimina
  8. Si, ja vaig veure el torrent però, jeje, no vaig tenir paciència per esperar que baixés tot de cop i els vaig fer baixar un a un.

    Mmm, de moment no em crida Heroes. A més de The Wire ara estic descobrint Battlestar Galactica, i tinc molt per posar-me al dia. Bona sèrie també.

    Hi ha altres sèries que m'agraden, com Scrubs, però com diuen els americans sóc una bitch de la HBO: Sopranos, Deadwood, Entourage i The Wire, inmillorable!

    ResponElimina