11 d’oct. 2006

Agbar

Avui he estat per primer cop a la Torre Agbar, un edifici emblemàtic situat a Diagonal 211 que ja fa temps que forma part de la skyline de Barcelona. El motiu de la visita ha estat recollir unes entrades (pel concert que Marc Anthony farà el diumenge al Palau Sant Jordi) a la redacció del diari ADN.


La seguretat a l'hora d'entrar a l'edifici es fa notar quan al dirigir-te al mostrador et demanen on vas i per qui demanes, t'escanegen el DNI, i et dónen una tarjeta de visitant, i truquen allà on vas avisant que puja. L'ascensor, o millor dit, els 8 ascensors estan comunicats en un sol 'avisador', en el qual prems la planta on vols anar en una pantalla tàctil i a continuació t'indica quin ascensor has d'agafar. A l'arribar a la 7a planta, una gran porta de vidre automàtica s'obre per deixar pas a les oficines de l'ADN.

Un cop recollit el que anava a buscar, he pogut comprovar l'efecte de caiguda que fa l'ascensor al baixar, ja que la paret de l'ascensor oposada a la porta és de vidre transparent, i permet veure les finestres de l'edifici a poca distància de l'ascensor i el forat que hi ha entre aquestes i el propi ascensor.

És interessant l'aprofitament de la llum que té l'edifici. Amb uns panells reflectants enmarcant cada una de les finestres s'aconsegueix que entri més llum de la que entraria normalment. Si entreu a la web hi ha força contingut i curiositats sobre l'edifici. Però el que no he aconseguit saber és on està l'escala d'incendis...

Etiquetes: , , , , , , ,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada