13 d’oct. 2006

'My Love', un vídeo molt elaborat

S'acaba d'estrenar el videoclip del nou single de Justin Timberlake 'My Love'. Un tema que ja va sonar en l'obertura dels MTV Video Music Awards d'enguany. Era de suposa que un tema així seria un dels singles del FutureSex/LoveSounds, el que em crida l'atenció és l'elaborat videoclip, que arregla el baix nivell que deixava l'anterior video 'Sexyback'.

El 'My Love feat. T.I.' té una introducció de més d'un minut i mig, fins que arrenca el tema en si tal com el sentim en el CD, tot el que sona abans forma part de la pista anterior, encara que sona força semblant a la cançó en si.

La opció del blanc i negre realça els canvis en la il·luminació com ja es jugava en el Sexyback, però la combinació de plans generals amb plans curts i la coreografia és allò que més m'agrada. Tot i que per separat no són res de l'altre món, la suma de tot dóna al vídeo un nivell força alt. Els moviments de càmara, com les inclinacions, i sobretot els últims segons del vídeo li acaben de donar un toc innovador. La coordinació de les imatges amb la música també es fa notar en els canvis de pla i d'il·luminació, acompanyen al ritme, però no sempre, per no arribar a cansar.

Tot plegat, poc més de 6 minuts d'un bon video com ens tenia acostumats el Justin amb el nivell de 'Rock Your Body'.



Etiquetes: , , , , , , ,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada