31 d’ag. 2006

FutureSex/LoveSounds


El nou àlbum de Justin Timberlake ja s'ha filtrat per la xarxa, i un servidor ja l'ha pogut sentir. A la primera escolta, el disc no impressiona gaire tret d'algun inici amb base 'made in' Timbaland. De fet, igual que a l'anterior disc 'Justified' el disc es salva pels brillants ritmes i melodies de Timbaland, que com ja vaig comentar, també ha fet la seva feina amb la Nelly Furtado.

Apart del primer single Sexyback, el qual no crec que impacti gaire al país on vivim però si a la resta d'Europa (al Regne Unit acostumen a trencar pistes aquest tipus de cançó), el disc té pocs temes que cridin l'atenció. Em sobta la distribució de les pistes, algunes d'elles 'partides' per la meitat i marcades com 'interlude' o 'prelude', fet que fa que les pistes en qüestió durin 7 minuts. Possiblement una bona alternativa als típics 'snippets' de 2 minuts que ens tenen acostumats alguns artistes de rap o r&b.

Aquí van dos d'ells perquè els escolteu:
Loose My Way: un trist tema amb corus 'gospel' inclosos candidat a single i possible actuació com el Cry My A River dels Billboard Awards 2002.




What Goes Around.../...Comes Around Interlude: Bona base 'made in Timbaland' i una lletra que em recorda a Cry Me A River. Possible single si fan un bon radio edit, ja que la canço dura 7:28.





Etiquetes: , , , , , , , ,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada