2 d’ag. 2006

S'acaben temporades

Ja he vist l'últim capítol de la segona temporada de 'Mujeres Desesperadas'. Curiosament les emissions de capítols dobles a TVE han acabat avançant les emissions de FOX. Una vergonya pel canal de pagament, i un cop fort contra el seu eslògan 'primero en FOX'. Però bé, el que importa és la sèrie.


Aquesta segona temporada començava força misteriosa, i ha anat per camins diversos. Com sempre, la Gabrielle i la Lynette protagonitzen les escenes més gracioses, almenys des del meu punt de vista, ja que la Susan la trobo ridícula i cada vegada em fa menys gràcia. La Bree ha tingut una temporada molt dura, i diguem que les seves situacions no fan presisament gràcia. El personatge de la Eddie Britt ha agafat força protagonisme, i m'agrada perquè és el toc groller i desvergonyit que li faltava a la sèrie. La trama dels Applewhite trobo que era poc tema com per estirar-lo una temporada sencera, i l'han volgut fer arribar fins a l'últim capítol. El més interessant d'aquest últim episodi doble és com acaba presentant els canvis que podrem veure a la tercera temporada (estrena prevista pel 24 de setembre a EEUU): La nova aventura dels Scavo, el difícil retrobament Susan-Mike, el possible nou afer amorós de la Bree, o el nou Zack.

Crec que no esperaré a que estrenin la sèrie a Espanya (ja sigui Fox o TVE), aquesta vegada faré l'esforç i la veure en versió original al ritme d'EEUU, total, amb Lost, Prison Break, My Name Is Earl, i IT Crowd, no m'ha fet res llegir subtítols. Així que no us estranyeu si a partir d'ara l'anomeno Desperate Housewives.

Etiquetes:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada