14 de juny 2006

Enganxat a...The Wire (2a temporada)


Amb la dèria de 'Lost' i 'Mujeres Desesperadas', em va agafar per començar a veure sèries que em semblava que podien estar bé. Em mirava capítols d''Anatomia de Grey', 'A dos metros bajo tierra', 'My name is Earl'. Però la que més em va enganxar va ser 'The Wire: Bajo Escucha': Una producció de l'HBO, sobre la policia de Baltimore i una xarxa de narcotraficants on es demostra que els bons no són tan bons, ni els dolents fan el mal perquè sí.La sèrie pot presumir d'un realisme mai vist, el ritme narratiu és excel·lent, i la trama és d'allò més interessant.

A EEUU ja van per la quarta temporada, però aquí, a la Fox, tot just s'ha estrenat la segona, i després d'una llarga espera (el passat dissabte es va emetre el segon capítol). Sembla que la sèrie no acaba d'incidir prou en el públic, però la crítica n'està encantada.

No vull explicar res de l'argument per aquells que volgueu veure-la no espatllar-vos l'element sorpresa. Només dir-vos que tingueu paciència durant els primers capítols, ja que al principi costa una mica d'enganxar-se a la trama i despertar l'interès, però després un se sent satisfet de seguir capítol a capítol la intrigant trama. Els capítols duren una gairebé una hora cadascun, així que reserveu-vos el temps necessari per dedicar-li la màxima atenció. Els actors no són gaire coneguts, si més no, alguna cara us sonarà, però no hi ha cap estrella televisiva de manera que us serà fàcilment creïble la seva interpretació.

Més informació a mundoplus.tv
On trobar-la? A l'emule i en bittorrent.

Etiquetes: , .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada