23 de juny 2006

Fatboy Slim publica un grans èxits


Per celebrar els seus 10 anys 'triunfant' en el món de la música de ball, l'inventor del big-beat Norman Cook (en realitat es diu Quentin Leo Cook), o més conegut com Fatboy Slim edita un recopilatori amb 2 temes inèdits: The Greatist Hits - Why Try Harder.

Fatboy Slim no es caracteritza per cantar, o ser lletrista. La seva música és un batibull de samplers que agafen un ritme molt marcat i que invita a ballar aquell qui l'escolta. No és que sigui un geni creador d'un estil (és un dels 'inventors' del big-beat juntament amb The Prodigy i The Chemical Brothers), ni un productor brillant, simplement és un DJ que sap donar allò que la gent vol, i es nota que s'ho passa bé treballant. Per això les seves sessions són autèntiques festes. Damunt dels escenaris es converteix en un showman que es salta les normes, tot sigui per fer vibrar al públic, punxa els temes molt ben seleccionats i hi afegeix samplers que queden d'allò més bé. És humà i s'equivoca, ho vaig poder comprovar a Lisboa en la seva actuació al Super Bock Super Rock 2004, on per cada errada que cometia (que va ser més d'una) es feia perdonar davant del públic suavitzant-ho amb un tema d'èxit popular.

El nou disc inclou temes clau de l'artista, però deixa de banda alguns clàssics com 'Fatboy Slim is fucking in heaven' o 'Ya mama'.
Mireu-lo com disfruta el tio!

Aviat visitarà Barcelona pel
Summercase Festival. Esperem que demostri una vegada més el seu talent davant dels plats i converteixi la seva sessió en una festa de les seves.

Fatboy Slim - The Greatest Hits -
Why Try Harder

1. Rockafeller Skank
2. Praise You
3. Brimful of Asha - Cornershop (Norman Cook remix)
4. Weapon of Choice
5. Gangster Trippin’
6. I See You Baby - Groove Armada (Fatboy Slim remix)
7. Wonderful Night
8. Right Here, Right Now
9. Going Out Of My Head
10. Sunset (Bird of Prey)
11. Everybody Loves a Carnival
12. Don't Let The Man Get You Down
13. Demons
14. Sho Nuff
15. Slash Dot Dash
16. Santa Cruz
17. Champion Sound (inèdit)
18. That Old Pair of Jeans (inèdit)

BONUS DVD
1. Weapon Of Choice
2. Praise You
3. Ya Mama
4. Wonderful Night
5. Right Here Right Now
6. Joker
7. Rockafeller Skank
8. Going Out Of My Head
9. Gangster Trippin'
10. Santa Cruz

Etiquetes: , , , , , , .

1 comentari: