9 d’abr. 2008

Flickr ja té video!

Sí amics, finalment el popular servei d'allotjament i galeria de fotos online ha ampliat horitzons d'imatges estàtiques ha passat a permetre allotjar i visualitzar imatges en moviment, o sigui, videos.

Ja feia temps que corria el rumor, i ara, anunciat al propi blog de Flickr, ja és una realitat (de moment només poden pujar video els usuaris amb compte pro, els que tene compte gratuït només poden veure videos, no pujar-ne). No es tracta d'allotjar videos de llarga durada com podrien fer Google Video o Vimeo. La duració està limitada a 90 segons i el tamany a 150 mb. Sí, sembla ben poc, però l'excusa o el motiu que exposen a Flickr és simple: La idea és comptar amb fotos extenses, si la gent puja a Flickr petites imatges de la seva vida, ara podrà pujar-hi petits fragments. Més info aquí.


Jo de moment estic intentant pujar un petit video del concert d'Antònia Font al Liceu (del qual tinc pendent pujar-ne unes quantes fotos i videos, i per descomptat parlar-ne en aquest blog) però sembla que no hi ha manera (deu ser la poca senyal de la WiFi que agafo del veí...)

2 comentaris:

  1. L'altre dia vaig sentir que a través d'un espai com aquest (no sé si era el mateix), uns investigadors han simulat els recorreguts que fan els turistes per Barcelona. Com no, amb la pura finalitat comercial.
    -On posem el tenderete?
    -Mirem-ho a flickr...

    ResponElimina
  2. merci pel comentari!

    no m'extranyaria gens. de fet, la funció dels 90' segons és ideal per passar el recorregut a càmara ràpida des de un punt fins a un altre, i allà mostrar diverses fotos...

    però no li veig el negoci, amb la quantitat de fotos i videos gratis que hi ha d'arreu del món...qui vol pagar?

    jo tinc una idea de negoci (físic, no a internet) que segur que funcionaria, quan em vegis recorda'm que t'el expliqui (encara no l'he patentat ;))

    ResponElimina