4 d’abr. 2008

Estrena videoclip 4 Minutes!

Fa unes hores que ja corre el videoclip del nou single de Madonna: 4 minutes. Un duet amb Justin Timberlake i la col·laboració (i producció) de Timbaland. El tema, que ja sona a les ràdios del nostre país i ja arribat al número 1 de llistes (entre elles el single més venut a iTunes Store d'Espanya -parlant de la iTS: el disc ja va en 6è lloc en els discos més venuts, i això que encara no ha sortit a la venda, només és una comanda anticipada-).

No us explicaré el videoclip, és millor que el veieu, i després comentem (afanyeu-vos a veure'l perquè la Warner estan fent treure tots els videos que es van penjant a YouTube):-M'agrada que Madonna no surti al principi, sempre va de reina, però està bé que cedeixi protagonisme als col·laboradors del disc (en això el Timbaland hi està més que acostumat...)
-M'agrada l'efecte aquest de l'ona polièdrica que es va mengant l'escenari.
-M'agrada la complicitat que sembla que hi ha entre M i Justin.
-La introducció, amb Timbo i ensenyant als protagonistes de la cançó mola.
-El look de M la fa semblar jove, sobretot quan es posen a saltar pels cotxes.
-Interessant el lluïment de tots sobre la cinta transportadora del súper al més pur estil Nobody Knows Me del Re-Invention Tour.
-És una llàstima que no s'hagin aprofitat més els 2 ballarins japonesos, són uns cracks!
-Per fi Madonna fa un vídeo més currat, els últims vídeos (sobretot els del Confessions) no tenien gaire suc.
-El video acaba molt de sobte, tindrà una continuació.

Els directors del videoclip Jonas & François són també els responsables del D.A.N.C.E. de Justice. Si ja tenien certa popularitat, treballar amb Madonna crec ja els acabarà d'obrir totes les portes.

El vídeo s'estrena teòricament avui (dia 4) a les 4:44 (no sé d'on, suposo de d'EUA) a tick-tock.tv

Us agrada el video? Opineu el contrari que jo? Heu vist detalls que val la pena comentar? Què en penseu del 4 Minutes? Espero els vostres comentaris!

3 comentaris:

  1. doncs a mi, el moment de la cinta transportadora de la compra m'ha recordat sospitosament al famós videoclip dels Ok Go.

    ResponElimina
  2. mactiste el Nobody Knows Me del RIT va ser molt abans del video dels OK Go.

    bego ja hi ha moltes còpies corrent per youtube...intentaré tornar-lo a penjar

    ResponElimina