5 de març 2008

Netvibes Ginger

Ja fa molt de temps que volia parlar de la nova versió de Netvibes. Fins ara era una mena de beta tancada a només alguns usuaris. Des del primer moment en que es va començar a parlar, vaig demanar invitacions gràcies als contactes que vaig fer durant la meva col·laboració amb l'equip de traducció de Netvibes al català.

Aspecte de la nova interfície, amb aspecte molt 2.0...

Finalment Netvibes està a punt de publicar la seva nova versió anomenada Ginger, on s'amplien les opcions de configuració, s'afegeix la possibilitat de crear perfils amb estats al més pur estil Twitter o Facebook, i inclou un nou disseny d'interfície d'usuari molt més intuitiva que permetrà trobar i afegir els mòduls desitjats a les nostres pàgines. Si amb això no n'hi ha prou, Netvibes Ginger permet també per fi crear els nostres propis universos d'usuari: Per exemple el meu.

Nous dissenys, nous fons de pantalla...

Una altra opció que encara no està habilitada, però sembla que no trigarà a estar disponible és la de drive, que deu ser una mena d'emmagatzematge online, per poder disposar dels nostres arxius (pràviament pujats, clar) des de qualsevol ordinador.

Netvibes Ginger encara no està obert a tothom, però si us pica la curiositat, tinc invitacions que m'encantarà repartir entre aquells lectors interessats. Només m'heu de deixar un comentari demanant-ho.

2 comentaris:

  1. Si me'n passes una d'invitació ho prove.
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Invitació enviada!
    Gràcies a tu per llegir el blog i comentar-hi!

    ResponElimina