28 de març 2008

Apagueu el llum! és "L'hora de La Terra"


A hores d'ara suposo que ja haureu sentit a parlar de la Earth Hour, o l'hora de La Terra. Una iniciativa en la qual milions de persones de tot el món s'uniran en una apagada general de llum i electricitat durant una hora. Es fa per demostrar la preocupació sobre el canvi climàtic. No només es tracta d'una hora, els participants també es comprometen a prendre mesures en l'ús d'energia en la vida diària.

En la iniciativa hi participen persones, empreses, organitzacions, i governs d'arreu del planeta. L'any passat va començar amb la WWF Australia, i va tenir tal impacte que enguany s'ha convertit en un esdeveniment mundial.

L'apagada serà demà 29 de març a les 20 hores (de cada país, o sigui que no serà una apagada simultània mundial). Així que si demà, entre les 20h i 21h esteu a casa o a algun lloc on podeu apagar els llums i aparells elèctrics, feu-ho.


2 comentaris:

  1. ei, pues no en tenia ni idea de l'existència d'aquesta plataforma. està bé que es facin coses així per conscienciar a les persones del mal que estem fent...

    demà s'apagaran totes les llums del món :)

    ResponElimina
  2. gràcies pel comentari!

    espero que ho hagis escampat i s'hagin apagat molts llums!

    ResponElimina