28 de febr. 2008

A l'abril tindrem caramel dur -Actualitzat!-

Què diu aquest tio amb aquest títol? Doncs senzillament que el 29 d'abril tindrem Hard Candy a les botigues. Madonna ja ha confirmat el nom de l'àlbum i la data de publicació. Després dels rumorejats títols com Licorice o Candyshop, finalment l'ha titulat com la peli.

El primer single del disc serà Four Minutes (i no 4 Minutes To Save The World com es deia) amb Justin Timberlake i es publicarà a finals de març. Si a hores d'ara encara no ho sabeu, el disc està produït per Pharrell Williams, Timbaland i Nate 'Danja' Hills.

Hard Candy serà l'últim disc que Madonna publiqui amb la discogràfica Warner. Després estarà a Live Nation, amb qui va firmar un contracte multimilionari per 10 anys, no només per editar discos, sinó per fer concerts i comercialitzar merxandatge.

Parlant sobre el disc, la pròpia Madonna ha dit: "I'm gonna kick your ass, but it's going to make you feel good". Que ve a ser un: "us fotrà, però us molarà". El disc podrà ser millor o pitjor, però el que espero que no se m'escapi és la gira i un concert a Barcelona.

"Toma caramel!"

Actualització! Ja s'ha filtrat part del single 4 Minutes, en baixa qualitat i un molest locutor francès una mica molest. Però és suficient per apreciar la producció de Timbaland, i una espectacular tornada a duet entre Madonna i Justin amb trompetes. Escolteu-lo aquí!

4 comentaris:

  1. Justin Timberlke i Timbland... em fa més por que una pedregada!
    Encara farà alguna mediocritat abrrida com el Bedtim Storie o una cosa absurda i incomprensible com l'Erótica!

    A veure q tal! En tot cas si, la gira serà brutal!

    ResponElimina
  2. gràcies pel comentari!

    crec que no ens ha de fer por...(bé, si s'acostya massa al rollo hip hop sí.)

    dubto que faci algo com bedtime o erotica, segur que s'ho curra i li fot molta canya (comercialment, clar)

    sobre la gira...només vull que passi per aquí!

    ResponElimina
  3. JA HE ESCOLTAT 4 MINUTES!!!
    Wooooo
    Sta canyera si! I la veritat es que cada cop que le'scolto m'agrada més, el primer cop m'ha deixat un xic perplexe, pero...sta guai!

    http://jenesaispop.com/2008/03/01/filtrado-el-single-de-madonna/

    ResponElimina
  4. ja l'havia escoltat, merci per l'enllaç! ja he actualitzat el post.
    això promet!!

    ResponElimina