20 de des. 2007

Dexter triomfa, i molt

S'acaba l'any, i és època de rànkings, llistes i repassades del millor i el pitjor d'aquest 2007. (El Joan es queixa que sempre parlo de sèries i ja no parlo tant d'altres temes interessants com web 2.0, i altres reflexions...) Ho sento però aquest article també parla de sèries.

Diumenge passat la International Press Academy va lliurar els Satellite Awards. Uns premis als millors productes televisius, de cinema i de nous mitjans. El premi a millor sèrie de l'any ha estat per a Dexter, que també ha rebut els premis a millor actor principal per Michael C. Hall, i al millor actor secundari per David Zayas pel seu paper d'Angel Batista. Dexter també s'ha endut el premi al millor llançament en DVD. Podeu consultar la resta de guanyadors i nominats aquí.

Dexter també ha estat una de les millors 10 sèries de l'any segons l'American Film Institute. Podeu veure la resta de sèries i algunes d'anteriors anys aquí. Battlestar Galactica hi apareix més d'una vegada, encara no l'heu començat a veure?

Dexter

I per si fos poc, el passat diumenge l'emissió de l'últim capítol de la temporada (encara parlo de Dexter) va aconseguir uns molt bons resultats d'audiència. Un rècord d'1.4 milions d'espectadors que van veure el capítol a la cadena de Showtime. Una bona xifra comptant que és un canal de pagament. Així doncs, com ja he dit més d'una vegada, es demostra que la 2a temporada de Dexter supera la 1a. Vaig quedar meravellat amb l'últim capítol 2x12 (que per sort es va filtrar per internet dues setmanes abans de la seva emissió).

2 comentaris:

  1. Aquí tens, ja ho saps, un altre fan absolut de Dexter (pots comptar-ne un altre més doncs la meva parella n'és igualment -o més- fan).

    La primera temporada va ser com una (magnífica) descripció d'un personatge amb matisos mentre que la segona ja es dedica a aprofitar el personatge i confrontar-lo amb situacions enginyoses. M'ho he passat molt bé amb aquesta 2ª.
    I per cert, quantes sèries d'avui en dia hi han que tinguin els pebrots de concloure cada temporada tancant-ho tot i no deixant cap trama oberta?
    No se n'adonen els de, per exemple, Lost, que per enganxar a la gent a que vegi la següent temporada no només hi ha l'opció de deixar mil preguntes a l'aire?
    Plas, plas per Dexter i els seus guionistes.

    ResponElimina
  2. totalment d'acord amb tu. tot i que sóc un fan atrapat de Lost...:p

    ResponElimina