21 de des. 2007

A tota la comunitat de macaires

Molt bona iniciativa la de mossegalapoma.cat, Bloc d'Apple en Català i TOT-MAC.
Això és el que diuen:

"Des de la darrera trobada, de macaires catalans, alguns de nosaltres no hem parat de donar-li voltes a la pilota a veure com podríem dinamitzar encara més la nostra comunitat i nodrir-la de nous continguts i eines.

Que estem en un bon moment i que hi ha un interès alt i creixent dia a dia al voltant de MAC i d’APPLE a casa nostra és evident.

Una mostra clara son la gran quantitat de nous blocs que sobre aquest món van apareixen, la gran participació vostra i de tots en aquests, i l‘alta expectació que hi ha al carrer (amics, companys, coneguts, mitjans) sobre qualsevol cosa de la poma.

Per altra banda s’apropen les festes i qui més qui menys coneix a algú que renovarà ordinador i no us han dit “m’estic plantejant comprar-me un MAC”?

Serà un Nadal Macaire en molts sentits i nosaltres hem volgut també fer-vos i fer-nos un regal.

Per tot això el Bloc d’Apple en Català, Tot-Mac i Mossegalapoma.cat, hem decidit fer aquesta notificació conjunta per anunciar-vos dues interessants novetats per a la Comunitat Macaire en Català:

1) La creació oficial (reactivació) del GUM Català.

Com sabeu un GUM és un “Grup d’Usuaris de Mac” registrat oficialment a APPLE.

L’objectiu principal del GUM és articular i gestionar les trobades d’usuaris, endegar campanyes i notificacions conjuntes i articular temes de formació.

Per formar-ne part, només cal que us inscriviu a la següent adreça de correu: gum_catala@mac.com, enviant el vostre nom i correu electrònic.

2) La posada en marxa d’un canal de TV-IP amb continguts sobre MAC i APPLE en català (de moment en fase beta i en proves)

La idea d’aquest canal de Televisió IP és recollir vídeos en català, provenint de diverses fonts, que parlin de la temàtica esmentada i emetre’ls de forma continuada i oberta per a tothom i, de mica en mica, anar ampliant contingut amb producció pròpia: vídeos de les trobades, campanyes i altra informació d’interès comú.

Podeu accedir-hi a través de: http://apple.bloks.cat/index.php/apple-en-catala-tv/

Esperem que aquestes noves eines ens ajudin encara més a crear comunitat i augmentar l’interès de tots sobre MAC i APPLE en Català i estigueu atents que encara vindran més novetats!!

GRACIES A TOTS per la vostra participació i suport i us desitgem BONES mac-FESTES i FELIÇ mac-ANY NOU "

1 comentari:

  1. ????
    En aquest video de Mac... acaba de sortir un que anava amb mi a classe quan feia la carrera!!

    ResponElimina