10 de des. 2007

Aturada de sèries

Tot just se m'acaben de descarregar els dos últims capítols de la 2a temporada de Dexter (el 2x11 i 2x12) que s'havien filtrat abans de la seva emissió regular de cada diumenge. Amb aquests capítols, s'acaben les sèries que segueixo actualment al ritme d'EUA.

Dexter Morgan, sorprenent personatge

Ja fa setmanes que Prison Break va parar. I no sé com estan les coses per què torni al gener. Heroes va acabar la setmana passada el volum 2, i amb ell la 2a temporada (un canvi de plans degut a la vaga de guionistes). De moment Heroes no torna al gener si no canvien les coses entre guionistes i productors. El mateix passa amb Desperate Housewives (Mujeres Desesperadas) que la setmana passada van emetre l'espectacular capítol 4x09 i del qual no se sap quan podrem veure la continuació, ja que també depèn totalment de la vaga de guionistes (que està en una situació pitjor que abans).

Deu fer calor a Sona...el Michael sempre va suat com un porc

Genial l'homenatge a Popeye que es marquen a Heroes

La Lynette sembla estar més desesperada que mai

Ara no tinc cap sèrie urgent per baixar. Potser m'animo a acabar la 2a de My Name Is Earl i començar la 3a...però no em veig massa motivat. En canvi, crec que podria començar (i acabar) amb Carnivale, que fa temps que la tinc pendent.

Espero al febrer poder veure l'inici de la 4a de Lost (prevista amb només 8 capítols) i a l'abril la 4a de Battlestar Galactica.

Llavors de qui és el 'boat'?

L'Apollo sembla que hagi vist un fantasma

2 comentaris:

  1. ai si...em sap greu q s'hagi acabat heroes d'aquesta manera...

    però la veritat és q stik a favor dels guionistes, el nostre futur...

    i sino, x kuatro xavos podem nar a escriure-hi nosaltres...


    xk, HEROES, nosotros tambien lo somos

    ResponElimina
  2. Ei, segurament ja ho saps, però ahir a la nit van emetre el 3x09 de Prison Break! Ha tornat els calvito brothers!!! :-D

    ResponElimina