27 de set. 2007

Al dia amb Galactica


Bé! Sí! Per fi he acabat les tres temporades fins ara emeses de Battlestar Galactica, una sèrie que ja he recomanat i segueixo recomanant.

Acabar-la ara m'ha anat perfecte, just a temps per veure l'estrena de la quarta temporada el proper divendres 5. Una estrena força peculiar, ja que serà en forma de mini-sèrie, o pel·lícula, titulada Razor, basada en la Battlestar Pegasus, explicant com va arribar a trobar-se amb el Galàctica. Després d'això, Razor serè llençat en DVD i no serà fins al febrer que segueixi la quarta temporada, amb uns altres nous 20 capítols.

Encara sou a temps de veure les tres primeres temporades (si no les voleu baixar, aquí crec es poden veure online).

2 comentaris:

  1. Ostres, avui em sembla que m'he aixecat una mica negatiu, perquè només faig que "rajar" :-)

    Jo d'aquesta només vaig veure el primer capítol, i només em vaig fixar en un detall: la gent de la nau estava molt "cremada". Vull dir que tothom anava "posat" i no paraven d'enrotllar-se els uns amb els altres. Fins i tot l'alienígena :-)

    La veritat, això em va fer desconectar. Em va semblar que si anava d'aquest pal segurament no valdria la pena veure-la sencera. Ara bé, si en parleu tant bé ... igual ho torno a provar. :-)

    ResponElimina
  2. "la gent de la nau estava molt "cremada". Vull dir que tothom anava "posat" i no paraven d'enrotllar-se els uns amb els altres. Fins i tot l'alienígena :-)" parlem de la mateixa sèrie?

    Jo et t'aconsello que ho tornis a provar. La història evoluciona i t'atrapa fins al punt que quan hi ha algun gir argumental et quedes bocabadat, volent-ne més.

    Dóna-li una altra oportunitat!

    ResponElimina