5 de jul. 2007

Rock Band, un joc que promet

Sempre m'han agradat molt els jocs aquests musicals, però ara no m'extendré a parlar dels que ja coneixem. Aquest vídeo mostra el RockBand, un videojoc per PS3 en el qual 4 jugadors toquen bateria, guitarra, baix i veu. Ja veieu que és com una suma de Guitar Hero, Singstar i Drummania.

El fet de poder estar tocant com bojos 4 persones en una habitació el fa molt jugable, però crec que també és un bon alicient que tingui mode online, és a dir, que cada membre del grup pot estar tocant el seu intrument des de casa seva.



S'haurà de provar!!

5 comentaris:

  1. Jajajaja! ha de ser divertit. La gent ha perdut la vergonya. Anys abans la gent hagués rigut en veure algú jugar així...

    ResponElimina
  2. Oh! jaja, a mi m'agraden tots aquests jocs, i el que més m'agrada en especial d'aquest és la modalitat online. M'agradaria provar-ho però el preu no deu ajudar...

    ResponElimina
  3. Aquest tipus de jocs, segons em van explicar fa poc, es diuen Bemanis.

    El meu preferit, segueix sent el clàssic DDR. Disponible gratuitament per ordinador amb la versió "stepmania".

    ResponElimina
  4. gràcies pels comentaris!

    m3tr0, ja tocava que la gent es deixés anar amb els videojocs (envejo els japonesos, amb els seus grans salons recreatius i jocs d'allò més extranys...)

    xavi, el preu segur que fa caure de cul...i bé, la PS3 no és que sigui una ganga tampoc...l'haurien de treure per PS2...èxit asseguradíssim!

    enric, conec els bemanis. de fet, tinc pendent un article extens parlant del Stepmania. Fa 2 anys que tinc les catifes però entre una cosa i una altra mai trobo temps de practicar... aviat faré un article del Stepmania!

    ResponElimina
  5. Ah, i també tinc pendent parlar del Frets On Fire (Guitar Hero per ordinador) i el Ultrastar (Singstar per ordinador) ;-)

    ResponElimina