17 de jul. 2007

Disco Inferno

Aquest cap de setmana vaig tenir l'oportunitat de veure una actuació del grup Disco Inferno. Una banda amb alguns components de la Fundación Tony Manero que es dediquen a tocar versions molt fidels de clàssics de la música funky, disco i tot això tan ballable. El motiu del concert era una actuació per una festa privada (un casament), en la qual hi vaig estar treballant en la il·luminació. La ubicació era en una esplanada al costat del castell de Clasquerri, a Castellar del Vallès.

In Hell!

Disco Drummer

Mai havia escoltat ni vist en directe aquest grup, de fet, sabia que alguns membres de la FTM tenien projectes paral·lels, però mai havia tingut l'ocasió de veure'ls. He de dir que toquen molt bé, i ofereixen un bon espectacle recordant els clàssics amb versions molt ben trobades. Thriller, September, Celebrate, It's Raining Men, Disco Inferno, són alguns dels temes del seu repertori.

Disco Inferno

Silueta

Disco Inferno és un tema dels The Trammps inclòs en la banda sonora de la pel·lícula Saturday Night Fever (Fiebre del sábado noche). Madonna el va utilitzar com a base del seu èxit Music en l'última gira: Confessions Tour.



Blue moonlights i façana de capella

Chill-out vermell


Podeu veure més fotos de l'actuació i del muntatge aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada