13 de jul. 2007

El Príncep que no para de currar-s'ho


Prince torna amb un nou àlbum: Planet Earth. El disc es publicarà el proper 15 de juliol, però no es vendrà a les botigues del Regne Unit. Es regalarà amb el diari Daily Mail en la seva edició dominical: The Mail On Sunday. Com vaig comentar fa un parell de mesos, Prince va de gira. Però em vaig equivocar amb una dada. El disc que es regalarà amb l'entrada dels concerts no és el 3121, sinó aquest nou Planet Earth.


El single de presentació de Planet Earth és guitar. Un tema amb molta força, amb un inconfusible estil Prince. L'operadora de telefonia Verizon Wireless ofereix gratuitament el single a canvi de gastar alguns cèntims 'caçant' la cançó.

Aquí teniu el vídeo de la promoció.



També podeu escoltar un altre bon tema del disc, Chelsea Rodgers:




I com que Bits & Beats sempre cuida als seus lectors, aquí podeu descarregar l'àlgum sencer. Tot i que si esteu diumenge al Regne Unit, seria millor que us compreu el Mail On Sunday...

Visca Prince i les seves iniciatives anti-especulació de la indústria discogràfica!

Pando Package

6 comentaris:

  1. Está bé això de regalar discos amb el diari. A veure si els músics son es primers d'acceptar d'una vegada la inevitable fí del capitalisme com a sistema de distibució musical.

    ResponElimina
  2. Aquest tio és un crak!! A veure si baix els fums als de les discogràfiques...però, encara que sigui un bon gest, dubto que serveixi per alguna cosa...

    ResponElimina
  3. Gràcies pels comentaris!

    roger, els músics ja saben el que hi ha, i de mica en mica van buscant alternatives. Crec que són les discogràfiques les que s'han de rendir.

    adri, si un gegant com Prince fa una cosa així (després dels problemes que ha tingut amb discogràfiques) no dubtis que servirà d'exemple a molts altres músics. El que cal és iniciativa i originalitat!

    ResponElimina
  4. Just ahir vaig estar escoltant "You're sexy motherfucker" mentre tornava de vacances.

    M'encanta el funky... a veure com sona aquest últim disc!

    PD: no han tret una tecla amb el símbol de prince per poder-la escriure per aquí?

    ResponElimina
  5. Sapigues que en tens una copia esperant-te a UK!

    ResponElimina
  6. Doncs jo ja me l'he descarregat de la teva web(moltes gràcies!) i me l'he escoltat "amb carinyu". La veritat és que no està malament però no crec que estigui a l'alçada de fa uns anys.
    Això sí, quan es posa funky, com a Chelsea Rodgers ho borda, el nen. Se li noten algunes ganes de posar-se al dia amb alguns sons més modernillos, però al final, sense desagradar-me, m'ha deixat una mica "nifúnifá" :-)

    Tot i així és Prince, i a molts els hi agradaria poder assolir alguna vega un nivell de "mediocritat" com el de l'amic de Minneapolis :-)

    ResponElimina