30 d’oct. 2006

Scoop, Woody Allen com sempre


Diuen que si una cosa funciona, perquè canviar-ho? Woody Allen porta anys fent pel·lícules, i ja té un estil propi identificable. Com es defineix una pel·lícula de Woody Allen? Comèdia de suspens? Bé, no és que n'hagi vist moltes, però les més recents es podrien deifinir així, però acabes abans si la descrius com "una peli de Woody Allen".

'Scoop'
no és una excepció. Sabia que anava a veure una pel·lícula d'Allen, que després de 'Match Point' hi havia una expectatives. Però no us enganyo si us dic que al cinema tenia la sensació d'estar veient Match Point + Misteriós assassinat a Manhattan. La qual cosa no té perquè ser negativa. Tots dos films tenen molts punts bons, però arriba un moment en que abusar dels mateixos gags cansa l'espectador. Atenció! Que els riures eren força seguits a la sala, però molts d'ells eren per bromes de repetició. Si 'Scoop' busca entretenir a l'espectador, ho aconsegueix, però no va més enllà, no té uns personatges tan marcats com Match Point o anteriors pel·lícules. Simplement, és entretinguda i veiem a 2 bons actors lluïnt-se: Scarlett Johansson i Hugh Jackman, i el típic Woody Allen, que normalment ja fa gràcia faci el paper que faci.

No és que no us recomani anar-la a veure al cinema, però la veritat és que ara mateix hi ha pel·lícules millors i més sorprenents, com: 'Hijos de los hombres'

Etiquetes: , , , ,

3 comentaris:

  1. Pues a mí me defraudó bastante.
    Hasta me sentí obligado a escribir una desafortunada teoría sobre el proceso de escritura del guión:
    http://lacinefilia.blogspot.com/2006/10/scoop.html

    finaviat!
    :)

    ResponElimina
  2. Jo no dic que m'agradés, és entretinguda. Però com potser no ho és suficient pel nivell que solen estar les de Woody Allen.

    Segur que el diàleg que tens al blog va anar d'una manera semblant...hehehe

    ResponElimina
  3. No hay más. Me meto por el culo tu FEED rss en mi peazo página de inicio Googleiana! JOJOJOJOJO

    Besitos

    ResponElimina