15 de maig 2006

Tecno de luxe amb Jori Hulkkonen

Divendres passat va venir a Barcelona un músic que valoro força. El seu nom és Jori Hulkkonen, actualment publica els seus discos amb el segell de F-Communications, el mateix de Laurent Garnier. En els últims anys, Jori ha publicat discos d'una electrònica molt interessant. El meu interès per la seva música va créixer al sentir un recopilatori seleccionat per ell anomenat 'Helsinki Mix Sessions' on hi havia un tema d'Ananda Project (I think I'm losing you, que el vaig comentar en un dels primers articles d'aquest blog). El cas és que casualment vaig veure un cartell anunciant que el Sr. Hulkkonen punxava divendres a la sala Lolita (la sala petita del costat del The Loft, del conjunt de sales de Razzmatazz). Ràpidament vaig contactar amb un amic i també seguidor seu, i vam decidir assisstir a aquesta sessió.


Tecno de luxe, així és com ho podria definir. Música no gaire trallera (de fet, si), però amb suficient força per fer ballar i parar les orelles als sons generats en aquell moment.

El noi no va poder punxar la meva petició (la d'Ananda Project), però així i tot, ens va deleitar als assistents amb un techno d'allò més elaborat.

Etiquetes: , , , , , , .

1 comentari:

  1. Doncs si que va estar brucital si... la mare del tano quin paio... quin droganisme on the dance floor... quina confusió... gwweeeeeeeee

    ResponElimina