4 de maig 2006

Dia de la llibertat d'expressió

Avui s'ha celebrat el dia de la llibertat d'expressió.

En el món del periodisme, la llibertat d'expressió és força relativa: És dificil expressar-se lliurement en un mitjà que depèn econòmicament d'un gran grup empresarial mantingut bàsicament per interessos polítics o econòmics per mitjà de la publicitat.

A la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB s'han fet una sèrie de xerrades i activitats entorn el dret a la llibertat d'expressió en els mitjans. Una d'elles, tractava sobre l'Assamblea de la Comunicació Social i el seu projecte de 'Okupem les ones' enmarcat dins el tercer sector de l'audiovisual. No és gaire complicat d'entendre, si l'administració pública té el seu mitjà, i el sector privat també té el seu, el ciutadà també hauria de tenir el seu, no? Entreu als enllaços i veure una àmplia explicació.


Jo breument diré que 'LaTele' és un canal de televisió analògica fet pel poble i per al poble. Emet al canal 52 de l'uhf, i té les seves portes obertes a propostes i col·laboracions. No dubteu en visitar la seva web i si voleu participar-hi, adreçar-vos directament a la seva seu al barri de Gràcia.

Etiquetes: , , , , , .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada