6 de maig 2006

Un Tom Cruise molt ben ajudat


El passat divendres 5 de maig es va estrenar mundialment "Mission Impossible 3". Una nova entrega de les aventures de l'agent Ethan Hunt i les seves peripècies per capturar dolents i infiltrar-se a llocs ultravigilats. La nova pel·lícula ens mostra un Ethan més relaxat, amb una relació sentimental estable i gairebé retirat del FMI. Però com sempre, el lligam amb els seus companys no es perd, i acaba colaborant una vegada més en una missió. Aquesta cop, i més que mai, l'equip que acompanya a Ethan serà clau per a dur a terme les seves missions contra un Philip Seymour Hoffman que interpreta a Owen Davian, un malvadíssim i fred calculador traficant d'armes.

El film no innova gaire, segueix la tradició de posar al protagonista en situacions de perill extrem, i una gran quantitat de tensos moments on es salva a l'últim segon. Però Ethan també s'equivoca, i quan ho fa, és per trobar-se amb un bon marron.

El director de la pel·lícula, Jeffrey Jacob Abrams, va ser escollit per Tom Cruise després que aquest veiés alguns capítols d'Alias. Recordem que J.J. Abrams també és el creador de Lost (Perdidos), i molts rumors de la blogsfera apuntaven que deixaria pistes clau sobre la misteriosa illa al llarg de la pel·lícula. Doncs, jo no n'he sabut veure cap, però si que he identificat alguna seqüència clavada a algun episodi de Lost. Sobretot una descaradíssima similitud on canvia els papers d'en Charlie i en Jack, pels d'Ethan i Julia. "Y hasta aquí puedo leer". Apart d'això, el director sap donar-li els girs inesperats i la tensió al límit que requereix un film d'aquestes característiques. Si senyor, l'Abrams ha fet una bona feina.

Si us agraden aquest tipus de pel·lícules gaudireu bastant, val la pena anar al cinema. Les grans explosions i els sorolls d'helicòpters i ametralladores sempre es veuen i sonen millor al cinema. A més, per als qui tingueu por de veure fantasmades (com la seqüència de les motos en l'anterior entrega), no patiu perquè no n'hi ha de tant bèsties.

Etiquetes: , , , , .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada