31 de maig 2006

Red Hot Chili Peppers, primer concert



Acabo d'arribar del Palau St.Jordi on he vist els Red Hot Chili Peppers en el seu primer concert de la gira 'Intergalactic Tour' on presenten els temes del seu nou disc 'Stadium Arcadium', i en repassa una alguns dels seus anteriors discos.



La banda ha complert totes les meves expectatives dalt de l'escenari, i l'escenari estava molt i molt bé. Línies de llums feien de pantalla, i blocs de focus mòbils canviaven de posició segons el tema que sonava. M'ha cridat l'atenció tot un seguit de llums a mode de pantalla penjada del sostre paral·lela al terra. Ho podeu veure a la foto. Molt interessant, ja que ambientava el St. jordi d'una manera que mai havia vist.



El repertori ha estat correcte, els temes escollits del Stadium Arcadium han estat dels que més m'agraden (i mira que n'hi ha per triar!). M'han faltat alguns èxits més del 'by the way' i del 'californication' que havent escoltat el seu doble Cd 'Live in hyde Park' pensava que tocarien. Si haguéssin tocat aquests temes hauria estat perfecte, i hagués durat el que havia de durar, i no l'hora i mitja que ha durat. De totes maneres em quedo amb un bon sabor de boca.

Setlist (entre parèntesi he posat el disc al qual pertany el tema)
0. Intro
1. Can't Stop (btw)
2. Dani California (sa)
3. Scar Tissue (californication)
4. Charlie (sa)
5. Throw Away Your Television (btw)
6. 21st Century (sa)
7. Snow (Hey Oh) (sa)
8. Right On Time (californication)
9. Don't Forget Me (btw)
10. Torture Me (sa)
11. Otherside (californication)
12. Tell Me Baby (sa)
13. I Feel Love (donna summer cover)
14. Wet Sand (sa)
15. By The Way (btw)
-
16. Under the bridge (bssm)
17. Give It Away (bssm)

-Per acabar han estat uns quants minuts a l'escenari els 3 músics tocant i experimentant amb els seus instruments. En John Frusciante (guitarra) s'ha quedat sol damunt l'escenari experimentant sons i s'ha despedit molt amablement del públic.



Etiquetes: , , .

2 comentaris:

  1. Diuen que una imatge val mil paraules i en aquest cas és ben cert. No hi ha paraules per explicar el concert d'ahir, la música, les llums multicolors, els sons, l'emoció de sentir aquella cançó que has cantat mil cops, la vibració de tot el Sant Jordi, els crits, la gent.... I no és només les cançons, si t'agraden o no, sinó l'espectacle que et dona el grup. I puc ben assegurar, sabent que no sóc la única, que ahir, els Red Hot Chili Peppers de California, van organitzar un auténtic espectacle que estarà a la ment de molta gent durant sempre.

    ResponElimina
  2. wowowoo!
    Ja m'hauria agradat a mi anar al concert...

    Diguem que ets un tio amb sort ;)

    ResponElimina