23 de maig 2006

Madonna ha iniciat la gira


Diumenge 21 de maig era el dia assenyalat per a que comencés el 'Confessions Tour' de Madonna. El primer concert de la gira ha estat a Los Angeles, on hi ha previstos 2 concerts més. Madonna anirà recorrent els Estats Units fins a finals de juliol, on començarà al Regne Unit la part europea de la gira que durarà fins a principis de setembre.

Les primeres impressions de l'espectacle són (com sempre), molt positives. Enrera queden aquells primers rumors que deien que la diva volia una gira per locals petits amb un escenari acollidor i intimista, on interpretaria temes poc moguts. L'espectacle compta amb 4 parts diferenciades clarament pel vestuari de Madonna i els ballarins que l'acompanyen, i pels elements escenogràfics. Un dels blocs del xou mostra una madona penjada dalt d'una creu interpretant el clàssic 'Live to tell' que feia més de 16 anys que no cantava en directe. Altres parts de l'espectacle estan definides com 'equestre', 'glam rock', i 'saturday night fever'.

De moment encara no hi ha dates anunciades per Espanya. Corre el rumor que els promotors volen esgotar primer la resta d'entrades per Europa, i anunciar després les dates espanyoles, ja que a la majoria d'europeus els sortiria més a compte pagar el viatge i l'entrada a preu d'Espanya que no pas l'entrada sola a algun dels concerts de la resta d'Europa. No sé si creure-m'ho, però m'agradaria que fós veritat i s'acabés anunciant algun concert per Barcelona.

Etiquetes: , .

3 comentaris:

  1. Bueno ¿quan agafem les entrades troç d´enamorat?

    Petonets

    ResponElimina
  2. Doncs el mateix dia que surtin a la venda penso ser el primer en aconseguir-les!!

    ResponElimina
  3. vaya pastel!!

    ResponElimina