21 de jul. 2008

Vacancetes a bon preu

Aquesta setmana passada he estat a Eivissa, amb despeses pagades (la Di ha hagut d'anar allà a treballar uns dies, i li pagaven l'estada de l'acompanyant). És una sort poder viatjar de franc, o almenys pagar poc. En aquest últim cas, des de Zync m'arriben unes ofertes de Destinia sobre hotels barats a Benidorm (caram! quin gran destí!). Allà a Eivissa, per sort comptàvem amb un cotxe de lloguer que ens ha servit per anar amunt i avall sense preocupacions, això del lloguer de cotxes és la clau. Suposo que a Benidorm també deu fer falta un cotxe de lloguer per visitar els llocs més interessants. El buscador d'hotels de Destinia ofereix possibilitats de recerca per preus, categories i altres, ideal per trobar allò que busquem.

És una sort poder comptar amb un buscador d'hotels d'aquella zona o regió on volem anar. Sobretot perquè els podem ordenar per preu. Si l'any passat haguéssim tingut més calers, potser haguéssim tirat d'un buscador així en el nostre viatge interroad. Tot i que al final ens en vam poder sortir sobre la marxa amb una mica de wifis als albergs, i allò del boca orella i les xarxes d'hotels F1 i Ibis.

És possible que no tiri de Benidorm, però si prop. perquè al setembre Madonna farà un concert al circuit de Xest, i veient com està el panorama, l'hotel seria un factor important a tenir en compte.

En fi, el mateix anunci (el qual està currat pel tema de les habitacions amb vistes, molt original, i molt de pel·lícula a la vegada) ho descriu:


Per cert, aquest article és un post finançat per Zync.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada