7 de jul. 2008

11 de Juliol, torna Silent Scream

Aquest blog sempre s'ha declarat fan número 1 de la banda Silent Scream, i és una gran notícia anunciar el seu retorn als escenaris.

El proper divendres 11 de juliol, Silent Scream oferirà un concert gratuït en motiu del 20è aniversari de l'agrupament escolta i guia La Formiga. El concert serà a l'Auditori Marc Grau, a Gavà a partir de les 21:00. Teniu info de com arribar-hi aquí.


Silent Scream es troba en ple procés de gravació del seu primer disc d'estudi, els temes del qual es presentaran en el concert, juntament amb algun tema de la seva primera maqueta, alguna versió, i algunes sorpresas. Jo no m'ho penso perdre.

Per saber les últimes novetats, no deixeu de visitar la pàgina web oficial, el myspace, el facebook i el recentment estrenat blog de Silent Scream.

Recentment, gràcies a l'assignatura de ràdio de la carrera, el meu company Joan i jo vam poder entrevistar els germans Xavi i Lluís Cano (guitarrista i bateria, respectivament), que expliquen alguns secrets de la banda, el seu pas per l'estudi, i els seus plans més immediats:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada