7 de jul. 2008

Ja era hora!

Això de combinar feina i estudis es converteix en un suplici quan s'ajunten èpoques d'examens i de màxima feina. Durant aquest darrer mes de juny he estat força embolicat. Reconec que sí que he tingut temps per escriure al blog, però estava cansat i amb l'espina aquella de "tinc un examen d'aquí uns dies, hauria d'estudiar", tot i que després em distregui fent altres coses menys estudiar.

El cas és que ja he acabat examens, no tinc res per setembre, però sí una (de moment, i espero que no siguin més) assignatura per repetir el curs que ve. Durant tot juny també he treballat bastant, bolos aqui, casaments allà, i horaris fotuts, com sempre. No em faré més el víctima, perquè ara mateix estic ben content. Amb examens acabats, la butxaca plena (almenys per unes setmanes) i amb l'estiu i el bon temps esperant-me amb els braços oberts.

Divendres passat vaig fer l'últim examen, i l'endemà tenia un petit bolo fent de disc-jòquei a una festeta provada d'aniversari, a una cala prop de Palamós. Tot hauria anat bé si no hagués estat per la policia, o millor dit, els veïns que van avisar a la policia. Un cop passada l'hora fins la qual teniem permís per 'fer soroll', es van presentar els municipals a fer apagar la gresca i la música. Just quan començava la festa i més m'estava divertint, estrenant en directe la meva última adquisició (de la qual en penso parlar més endavant) vam haver de plegar veles.

Amb tants dies sense escriure tinc pendents alguns temes a parlar...però alguns, en comptes d'explicar-los millor en veieu algunes fotos o videos...

1 comentari:

  1. Benvingut de nou! Ja espero els teus comentaris sobre sèries, que més d'una n'he descoberta...

    ResponElimina