6 de des. 2007

'Where is the one?' la inspiració de l'Alicia Keys

La primera vegada que vaig escoltar el single No One de l'Alicia Keys em va agradar molt. Tenia un noseque molt familiar. Després d'algunes escoltes més vaig caure en que el ritme (i sovint l'entonació de la lletra) era calcada a aquell tros de tema que va llençar a la fama als Black Eyed Peas acompanyats de Justin Timberlake: Where Is The Love.

És fàcil mentre la Keys va cantant el No One afegir-hi les rimes de Will.I.am i companyia, si no us ho creieu escolteu aquesta mescla barata que he fet per demostrar-ho...



Encara us agrada tan la cançó de la Keys? A mi no és que m'hagi deixat d'agradar, però crec que és una llàstima que l'únic gran tema (perquè la resta són ben fluixos) del seu àlbum As I Am sigui una inspiració (per dir-ho finament) d'una altra canço.

Abans de penjar aquest article he buscat per altres blogs, i no sóc l'únic que ho ha vist. De fet, hi ha algun video remix que podeu trobar per youtube.

Per cert, la Keys va guanyar ahir el Premi Especial del Jurat dels Ondas "per mantenir la seva elegant fusió del jazz i el pop en una veu inigualable". I va anunciar que farà concert al Pavelló d'Esports de Badalona el proper 16 de març.


1 comentari: