15 de nov. 2007

YouTube millora!

Ja era hora que el servei de vídeos de YouTube afegís alguna millora al seu sistema de vídeos. La novetat es pot llegir al propi blog de YouTube, on s'anuncia un YouTube Uploader (de moment només per Windows, però estan treballant també en una versió per Mac) que permetrà pujar més d'un vídeo a la vegada, i augmentant el límit del tamany de l'arxiu de 100 MB a -atenció!- 1GB!

Amb aquesta novetat es pot dir ja que la gent de YouTube puja al carro dels videos en alta qualitat. Ja que permetre pujar vídeos de fins a 1GB de pes es pot considerar com un pas per a oferir contingut en major definició. Aquest aspecte era un dels més criticats de YouTube, la seva compressió i qualitat de vídeos. He llegit que YouTube allotja els vídeos tal com els pugen els usuaris, i després es reprodueixen segons la velocitat de connexió detectada de l'usuari demandant.

Veient els comentaris que hi ha a l'entrada del blog de YouTube, no sembla que funcioni gaire bé, i el fet de no augmentar el temps límit de 10 minuts per vídeo no agrada.

1 comentari:

  1. penso igual que tu... a mi 1Gb em sobra per fer un video de 10 minuts. Si no deixen posar vídeos de més de deu minuts, no té cap mena de gràcia.

    En format MPEG II un vídeo de 10 minuts m'ocupa 500Mb i la qualitat és "DVD". Perquè necessito 1Gb per només 10 minuts?

    ResponElimina