28 de nov. 2010

Les Corees en conflicte

No és que no hi hagués conflicte abans, de fet fa més de 50 anys que dura. Però recentment la tensió ha augmentat en els darrers mesos, i especialment des de la setmana passada, quan dimarts hi va haver un atac per part de Corea del Nord.

No és que tingui gaire accés a fonts oficials, però estant a Seül puc notar com es respira la situació o com ho viuen els coreans.

Aquí teniu un article per LaVanguardia.es que vaig escriure el mateix dimarts.Per tots aquells que es preocupen i pateixen per si entrem en guerra: Poca gent creu que esclati una guerra, no interessa a cap de les dues parts, però sembla que la tensió durarà uns dies. Avui diumenge, precisament comencen unes maniobres militar de l'exèrcit de Corea del Sud en aigües molt properes a la frontera marítima amb Corea del Nord, sembla que la tensió augmenta.

Ja veurem com acabarà. Jo seguiré informant mentre les condicions m'ho permetin!

2 comentaris:

 1. Salutacions des de Barcelona d'un coreanofil. També sóc dels que pensa que no hi haurà cap conflicte. Tot i així em fa pena la situació actual per tants i tants coreans que m'he trobat a Corea amb el somni de la reunificació.

  Suposo que el fred de Sibèria ja comença a arribar.

  Josep

  ResponElimina
 2. gràcies per comentar,

  cert, sembla que la reunificació encara queda llunyana...

  i sobre el fred...tu ho has dit!!

  salutacions!

  ResponElimina