17 de nov. 2010

Callejeros Viajeros a Seül

Dilluns passat es va emetre el programa del canal Cuatro Callejeros Viajeros dedicat a Seül. L'equip va venir a gravar durant el mes d'octubre, i tot i que em vaig currar una bona ruta ensenyant-los el Bukhansan i un altre dia portant-los al barri de Hongdae a sopar, de bars i al karaoke. El resultat final no em desagrada, però trobo que com en tots aquests tipus de programa, costa reflectir la vida d'una ciutat o país en 50 minuts. I sempre acaben caient en tòpics, i morbo. Si voleu veure més coses i més interessants de Seül, aquí us hi espero!


3 comentaris:

  1. La Toni de Bunyol tambe van veure el programa sense avisar-los, es veu que el Gabi ja el veu normalment, i que quan et van veure van dir: ira! ira! ira! si es el Xordi!

    Mama: Eren unes imatges i uns comentaris molt rapids, i que creu que tu havies de sortir més perque eres el més guapo i interesant de tots.

    ResponElimina
  2. ja tindràn l'oportunitat de demanar-me autògrfas i fer-se fotos amb mi! jejeje :P

    és l'estil del programa...ràpid i poc profund..

    això del més guapo..és qüestió de gustos...però visto lo visto, hi estic d'acord! haha! :P

    ResponElimina
  3. Oh, estava buscant precisament aquesta part de "Callejeros Viajeros Seül". Va ser la millor i a la web de "cuatro" no trobo el video. Guiu és un crac. Gracies per compartir el video.

    ResponElimina