29 de jul. 2009

El Genie de les Girls Generation

Un altre temazo que no para de sonar a tot arreu. Les Girls' Generation, un grup de 9 noies creat per la companyia SM Entertainment ha publicat aquesta setmana el single digital Genie (Tell Me Your Wish). Des que vaig arribar a Seül l'he sentit incomptables vegades: a la ràdio, a les botigues de roba, al súper, als bars, al carrer...Les Girls' Generation ja han interpretat la cançó diverses vegades a la tele, i es podria dir que aquest és un dels temes de l'estiu aquí a Corea.

Quin és el tema de l'estiu a Espanya? Què sona per allà?

----------------------------------

Otro temazo que no para de sonar en todas partes. Las Girls' Generation, un grupo de 9 chicas creado por la compañía SM Entertainment ha publicado esta semana el single digital Genie (Tell Me Your Wish). Desde que llegué a Seúl  lo he oído incontables veces: en la radio, en las tiendas de ropa, en el súper, en los bares, en la calle ...

Las Girls' Generation ya han interpretado la canción varias veces en la tele, y se podría decir que este es una de las canciones del verano aquí en Corea.

¿Cuál es la canción del verano en España? Que suena por allá?-------------------------------


Another megahit that doesn't stop banging everywhere. Girls' Generation, a group of 9 girls created by the company SM Entertainment has released this week their digital single Genie (Tell Me Your Wish). Since I arrived in Seoul I have heard this song countless times on radio, in shops, in supermarkets, in pubs in the street ...

Girls' Generation have already performed the song several times on TV, and it could be said that this is one of the summer songs here in Korea.

What is the song of the summer in Spain? What is banging there?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada