9 d’oct. 2008

'The comeback'

Molts dies han passat des de l'últim article a aquest blog. El dia 3 de setembre marxava a Japó 24 dies. La tornada està resultant dura: reentrada a la uni, economia pel terra, i solteria no desitjada. Un bon cacau per afrontar la tardor i l'hivern: aquestes estacions depriments, fredes, i sense llum solar.
Bits & Beats no es veurà afectat per totes aquestes circumstàncies, al contrari, torna amb més força que mai: més continguts, més canya, i més tonyina per tothom. Prepareu els ratolins i teclats que vull comentaris per tot!
Tinc molts temes per parlar. Entre ells una sèrie d'articles que narren les experiències i anècdotes viscudes a Japó, dels qual ja podeu anar veient fotos i videos al meu flickr. Moltes novetats musicals dignes de comentar. Tornada de sèries, cinema, curiositats, mogudes...

4 comentaris:

  1. eiiiii, quina sorpresa!!!! mira que clicava i clicava i sempre el mateix post... ja tinc ganes de llegir-te sovint, a veure si ara que tinc mes temps puc dedicar-me a fer-te mes comentaris... a veure aixo de la crònica del viatge....
    molts petonets de la sister-panxuda

    ResponElimina
  2. Per començar, ja tocava un new post!!!

    Veig que comences amb forces canvis la tardor... alguns millors que d'altres però siguin com siguin recorda que un canvi sempres és positiu. És movilitat, que ja és molt!!!

    Doncs bé, ens mantenim a l'espera... a veure amb que obres temporada!!! amb bolets?! ja, ja, ja!!!

    Ben tornat!!!!

    ResponElimina
  3. gràcies pels comentaris!

    és tot un plaer que em seguiu llegint!

    javo ja veus que la temporada l'obro amb viatge i una mica de beats! tot i que no trigaran a arribar els articles de sèries!! ;)

    ResponElimina
  4. tonyina tonyina!

    ResponElimina