13 d’oct. 2008

Lady Gaga - The Fame

Amb un nom atístic inspirat en la cançó de Queen, Radio Gaga, aquesta jove americana s'està fent un lloc en el panorama pop internacional. Des de ben joveneta ja corria pels clubs de Nova York actuant i més tard, gràcies a la fama aconseguida amb internet i les seves visualment cuidades actuacions presenta el seu primer disc: The Fame, amb llançament mundial a finals d'aquest mes d'octubre.
Lady Gaga ja tocava el piano als 4 anys, es va passar la infància i l'adolescència entre escenaris. Té una gran visió per les actuacions en viu, ella mateixa es dissenya la indumentària. Recentment ha escrit cançons per les Pussycat Dolls i pel proper treball de la Britney Spears, Circus.
El disc The Fame (aquí un video promocional on actua una mica de cada tema) obre amb el primer single: Just Dance, un potent tema ballable amb una cuidadíssima producció, on col·labora Colby Odonis (apadrinat per Akon). Altres temes destacables són la mid-tempo Paparazzi, i Poker-Face. Menció especial al tema Beautiful Dirty Rich, escollit per la cadena de televisió ABC per promocionar la sèrie Dirty Sexy Money.

Lady Gaga- The Fame

1.- Just Dance
2.- LoveGame
3.- Paparazzi
4.- Beautiful Dirty Rich
5.- (Eh Eh) Nothing Else I Can Say
6.- Poker Face
7.- The Fame
8.- Money Honey
9.- Starstuck (Ft. DJ Space Cowboy & Flo-Rida)*
10.- Boys Boys Boys
11.- Paper Gangsta*
12.- Brown Eyes
13.- Summer Boy
14.- I Like It Rough

I aquí teniu el video oficial de Just Dance, temazo on els hi hagi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada