9 de jul. 2008

Heroes pinta molt bé

Després de la fluixeta segona temporada de Heroes, la NBC i Tim Kring s'han posat les piles per oferir una nova temporada amb el bon nivell de qualitat que exigien els fans. Tot apunta que aquesta nova entrega serà molt més fosca, i es centrarà en els dolents (hi ha alguna traducció fidel de villano en català?).

La nova temporada s'estrenarà el proper 8 de setembre, però per anar fent boca, la NBC ha preparat uns webisodes (petits capítols via internet) que de ben segur que ja ens enganxaran altra cop a la sèrie.

Aquí en teniu la primera promo...això promet!

4 comentaris:

  1. Havia deixat la segona temporada quasi bé a la meitat perquè venia de Lost i havia deixat el llistó molt alt...Però pel que dius, faré "l'esforç" (que tampoc és això!) d'acabar-la per poder seguir el fil de la tercera :D

    ResponElimina
  2. Que et sembla malvats? Millor que perversos, no?
    Només esperem que la tercera sigui més interessant que la segona :)

    ResponElimina
  3. eeeh!

    osti, quines ganes q tinc q arribi la tercera temporada... i dexter!!

    vui dosi de sèries jaaaa!!

    has vist los hermanos donnelly? sta bastant b, s axi d mafiosos, tot i q la interpretació dun dels protagonistes principals em sap bastant exagerada, però la trama està bastant bé. recorda una mica als soprano, però ho dic en boca petita q los soprano són inigualables.

    sobre heroes, suposo q niran dstapant nous personatges a cada promo n? xk nom puk kreure k al apartat d villains només hi hagi el sylar (q ell sol pot fer un bon spin off, oh gran sylar), la maya i el cridaner. tot i q, q tb aparegui Ms. Petrelli donarà també molt joc, que aquesta les mate callant.

    buah, quines ganees!

    mantenem el contacte bloggero sunxi! bon (i més que merescut) estiu!

    ResponElimina
  4. adri no deixis escapar Heroes, la 3a promet, com ja has vist. i si mentre esperes la 5a de Lost tens temps...no deixis escapar Battlestar Galactica: no te'n penediràs!

    marcus malvats queda prou bé. de ben segur que la 3a recuperarà el respecte de tots els fans.

    montserrat de Dexter ja s'han filtat alguns guins (dels quals passo, no vull spoilers amb aquesta gran sèrie!). no he vist res de Donelly. tinc encara 4 temporades de 'A 2 metros bajo tierra' que vaig veient durant aquestes vacances...

    això no és la promo de la 3a tewmporada! ésnomés lapromo del 1r webisode!! que prometen força!

    A tu també et recomano a mort Battlestar Galactica...

    ResponElimina