3 de juny 2008

Pesatboy Slim

Una vegada més, gràcies a ritmes.cat, vaig guanyar una entrada per anar a veure a Fatboy Slim a l'Espacio Movistar. No és que sigui un fan del DJ, però em venia molt de gust anar de concert, i si és de ballaruca, millor. Ara que he acabat classes i vaig més relaxat (tot i que d'aquí res tinc els examens) no podia deixar escapar l'oportunitat de veure'l. I a l'Espacio Movistar, que mola molt.

Fatboy Slim 6

Fatboy Slim 8

Amb el temps just vam arribar al recinte, hi havia cua, molta més que quan vam anar a veure a The Chemical Brothers, però clar, aquell dia hi vam anar amb temps. A l'entrar, cua a les barres, i la pista força plena, ens vam situar bastant endavant. Quan va acabar el DJ teloner, el públic ja cridava. L'arribada de Fatboy Slim va ser triomfal. Amb l'inici de Praise You va engegar els primers beats de la sessió. Tothom motivadíssim, i el divo Slim aplaudint(-se). Ja se sap el què es va a veure a un concert de Fatboy Slim: música (més o menys coneguda), espectacle de llum i color i vídeo, i un DJ que és tot un showman. El problema és que en aquesta sessió va pecar més de showman que de DJ, i els temes que va seleccionar no eren pas massa bons. Sí que van sonar imprescindibles com Star 69, Right Here Right Now, i va deixar anar alguns samplers xulus com Fatboy Slim is Fuckin in Heaven. Però en comptes d'apartar-se dels plats i passejar-se per l'escenari mentre la gent l'aclama, podria haver-se entretingut més a punxar temes interessants.

Fatboy Slim - FUCK


Fatboy Slim @ Espacio Movistar - Barcelona from sunxez on Vimeo.

Quan estavem cansats de tanta tralla sense sentit (i pocs 'subidons') vam anar a buscar alguna cosa per beure, cerveseta ben freda era la clau, i quedar-se lluny de la multitud també. Vam gaudir més el concert cap al final, quan va punxar algun clàssic com Love Is In The Air i teníem més espai per ballar. Finalment la cosa va acabar com molt de cop. Ni bisos, ni sortir a rebre aplaudiments, un comiat ràpid i fora.


Fatboy Slim - Right Here Right Now from sunxez on Vimeo.



No és que m'ho passés malament, la festa va estar prou bé. Però si hagués hagut de pagar, me n'hauria penedit.

2 comentaris:

  1. si noi, fins i tot les abueles ens apuntem al facebook jajajajjaa

    a mi m'agrada el gordu, tinc un parell de cds d'ell de quan encara pagava per la musica.

    sort amb examens, jo ho porto malament.

    bego

    ResponElimina
  2. merci pel comentari!

    jo els examens...no vull ni pensar-hi!

    salut!

    ResponElimina