20 de març 2012

Escapadeta a Tokyo -part 5- (i última)

Aquest article és la continuació de la quarta part,

Vam aprofitar la ta tornada al vespre des de Hakone amb el còmode Romancecar per dormir una mica. I païr un púding (una mena de natilles, en un envàs en forma d'ou. -els japonesos són uns mestres en el pàckaging i poden fer que ens vingui de gust menjar caca de tant bé que presenten i emboliquen els productes-) que havíem compreat a l'estació d'Odakyu-Hakone.
Vam arribar a Shinjuku cap a les 7, i con que encara no haviem voltat per allà vam decidir fer una ullada a la bogeria de botigues i consum que es respira per aquella zona. Vam sopar a un Yoshinoya i vam anar cap al a la zona del Golden Gai. Uns pocs carrerons amb petits bars amb molt poc aforament portats per gent bastant bohèmia del món de la faràndula, però en un estil molt íntim. Em va fer il·lusió passejar per aquells carrerons després de 3 anys. Gairebé no havia canviat res. Inclús seguia havent el 'bar flamenco Nana'.


Nana

Golden Gai street

Welcome to the Ghetto
Shinjuku lights
Shinjuku crossing

Després ja queia la nit i vam voltar una mica més per Shinjuku. El cansament ens va poder, i no vam tornar tard a casa, on ens esperava en Jay per acollir-nos en la nostra última nit a casa seva.

L'endemà al matí vam aprofitar per passar per l'hipermercat Ario del mateix barri de Kameari i per L'Ito Yokado per gastar les últimes monedes de yens en marranades del súper. Altra cop tocava anar a Azabu Juban al consulat a recollir papers. Com que érem a prop de Roppongi, vam dinar un sushi ràpid i vam pujar cap a Roppongi Hills. Allà hi ha la seu de TV Asahi i una gran zona de merchandising d'en Doraemon i altres sèries populars. Més tard vam anar a l'edifici de Konami, esperant veure alguna cosa novedosa sobre videojocs, però només vam arribar a veure una botiga de merchandising dels videojocs de la marca: Molt material de Metal Gear Solid, algunes coses de Pop'n Music...i poc més. Això sí, una gran col·lecció de CD's amb les bandes sonores de videojocs del seu catàleg, especialment els exitosos Dance Dance Revolution, Reflect Beat, JuBeat, i la resta de beatmania...

Sushi
Sushi bowl
Sushi maker 

 Ja la tarda era l'hora de tornar cap a l'aeroport de Haneda i dir adéu una vegada més al noestre estimat país del sol naixent, no sense disfrutar unes cerveses Kirin i Suntory Premium que estaven d'escàndol.


Fins aviat Japó!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada