5 de març 2012

Dos cinemes coreans al top 10 mundail de CCN GO

La web de CNN GO, popular pels seus rànkings i llistes de coses de tota mena d’arreu del món ha fet pública una llista de 10 sales de cinema, no les més grans, però les més cool o més interessants. La llista no l’encapçala Corea, però podem presumir de tenir-hi 2 llocs.


En número 5 hi tenim les sales 4DX, de la cadena CGV. Que són sales de cinema on les projeccions són en 4D. Imagineu l’experiència de veure la pel·lícula en 3D, afegint efectes com seients en moviment, vent, llums, fum, aigua, olors que s’escampen per la sala, i uns cops de seient, tant a l’esquena com als peus, que ens fan viure les escenes en primera persona. Encara que la pel·lícula no sigui en 3D, les sales 4DX ofereixen les pel·lícules més taquilleres amb una acurada programació d’efectes que en molts casos millora la pel·lícula (bé, no el film en sí, sino l’experiència d’anar al cinema). Els moviments no són tan exagerats com per tirar-nos les crispetes per sobre, però sí com accelerar-nos la respiració i espantar-nos amb algun cop a l’esquena si a la pel·lícula s’estan repartint castanyes.


L’altra cinema, en vuitena posició, també de la cadena CGV són les sales anomenades Cine de Chef. Una experiència luxosa on abans de la pel·lícula degustem exquisitats d’aquelles on mimem el nostre paladar i on es veu més superfície blanca de plat que no pas quantitat de menjar. Els preus compleixen perfectament els estàndards de luxe (veure pdf amb la carta). Durant la pel·lícula, podem seguir degustant els postres i la copa mentre reposem còmodes a la butaca dissenyada especialment per a Cine de Chef.

I ella li diu a ell: "la propera vegada, passem abans pel McDonald's, ok?"


Si tan una com l’altra us queden lluny (de distància, o de pressupost) sempre podeu fer una visita a les instal·laciones des de la seva pàgina web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada