3 de set. 2009

September, nice to see you again Dexter!


S'acaben les vacances, comença un nou curs, i tornen les sèries. Dexter és una de les més esperades. Després de 3 temporades, totes elles millorant l'anterior, arriba una nova temporada on sembla que la paternitat del nostre assassí favorit li portarà més d'un problema.

Aquesta quarta temporada no s'estrena fins el 27 de setembre, però la gent de la cadena Showtime sap molt bé el què es fa quan deixen anar el Pre-air del primer capítol: Living The Dream. Internet ja en va ple, i ja som uns quants els que hem pogut tornar a emocionar-nos amb aquest carismàtic serial-killer.

Aquest primer capítol, sembla que indica per on anirà la propera temporada...nou cas important a resoldre, noves trames pels personatges secundaris, i un final amb cliffhanger que ens deixa a tots bocabadats. ja no puc esperar a veure el següent capítol!
Aquí teniu el 4x01 - Living The Dream.

2 comentaris:

  1. Tengo mis dudas sobre la temporada que viene... Es que me gusta la vida soltera de Dexter ahora y no sé como va a poder vivir con una familia, bebé, y todo, y seguir matando. Pues, vamos a ver.

    Todavía estás en Corea? Cómo te van los estudios por ahí?

    ResponElimina
  2. i thought like you at the beginning...but when you see the end of this first episode...you'll change your mind! :)

    Yeah, still in Seoul. just started my uni classes! everything's going really well here! lots of things to do and to enjoy!

    hugs!

    ResponElimina