9 de set. 2009

Suicide or go home

Aquesta setmana està sent una mica moguda pel que fa el panorama del k-pop. El líder de la boyband 2PM, Jaebeom (Park Jaebeom) ha abandonat Corea de manera forçada. Tot va començar quan, fa uns dies, van sortir a la llum uns comentaris que el cantant havia fet al 2005 al seu MySpace personal. En aquells moments, el jove Jaebeom, recent arribat de la seva Seattle natal, estava en època de preparació i entrenament per poder debutar algun dia amb 2PM, una de les bandes de la companyia JYP. Sembla que el noi no s'acabava d'adaptar al país, la gent i la cultura, i va deixar uns comentaris com: “…..Korea is Gay…. I Hate Koreans…..”.




Fa poc, agú va recuperar i publicar unes captures d'aquests comentaris, i sembla que molts internautes s'han vist afectats. Fins i tot, va sorgir una petició de suicidi firmat per més de 3000 persones als fòrums de Daum (el segon portal-buscador més utilitzat a Corea), i alerta que aquí el suicidi és una cosa que pot passar si hi ha pressió social. Amb comentaris com "Go back to America", "I'm disgusted by you", and "Jaebeom will be the next Yoo Seung-joon" , la petició va ser tancada i una altra de suport la va substituïr.

Tot i que Jaebeom va escriure una carta demanant perdó als fans i a la població, ha anunciat que abandona el grup 2PM, el qual es queda sense líder fins a nou anunci. I precisament ahir, sense fer cas als centenars de peticions dels fans en forma de post-it's a la seu de JYP de que es quedés al país, Jaebeom s'en tornava a Seattle, amb esperances de tornar algun dia a Corea, quan la polèmica s'hagi oblidat i la cosa s'hagi calmat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada