20 de febr. 2009

Els Brits de la Duffy i el gran retorn dels Pet Shop Boys


Dimecres es va cel·lebrar la gala dels Brit Awards, presentada per una auto-parodiada-homenatjada Kylie Minogue i que va estar sobretot protagonitzada pels Pet Shop Boys, que van rebre el premi a la contribució a la música i van oferir un gran medley produït per Stuart Price d'alguns dels seus èxits amb una espectacular posada en escena amb la col·laboració de Lady Gaga i Brandon Flowers (The Killers).




Els premis, van quedar repartits, destacant la clara victòria de Duffy sobre els Coldplay, que eren també favorits. Les actuacions, destacable la de U2 amb el seu nou single Get On Your Boots.
Aprofitant la seva actuació, els Pet Shop Boys van mostrar part del seu nou single Love etc. que forma part del nou disc Yes previst per aparèixer al mercat el proper 23 de març. Promet. En motiu del premi que es van endur, el propi segell discogràfic dels PSB, Parlophone, han publicat un video-medley amb molts dels seus èxits (i en falten uns altres més).

5 comentaris:

  1. Vuelven los incombustibles Pet Shop Boys!...a mi realmente algunos de sus hits mas conocidos me parecen hoy en dia un poco transnochados...pero sigo pasando buenos ratos escuchando "West end Girls","Loves Comes Quickly","Being Boring" o "I Wan´t to Wake Up"...
    El adelanto del nuevo album no suena tan mal como creia.
    El declive de estos tipos (para mi) llego con su album "Very" que no recomiendo a nadie.
    Pero si te recomiendo un tema de ellos en especial, una cara B, salia en el 12" de "Where The Streets Have.....", se llama "How Can You Expect to be Taken Seriously (Extended Mix)"...en el album "Behaviour" salia la original pero no te la recomiendo.
    Un saludo!

    ResponElimina
  2. pues a mi la actuacion de los brits no me gusto nada, muy mamporrero el medley, hubiese preferido que hubiesen enlazado tres temas, el single nuevo y dos mas.
    el nuevo single no esta mal aunque esta lejos de ser lo mejor de ellos, eso si psb siempre seran muy grandes.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Hola!
    Tinc moltes ganes d'escoltar el nou disc dels Pet Shop Boys, Yes. L'ultim em va dessebre una mica, encara que amb aquella The Sodom and Gomorrah Show ja en tenien prou per a justificar tot el disc.
    El que més m'agrada d'aquest parell es que en cada single treuen un tema nou i inèdit en una "virtual" cara B, i a vegades fins i tot dos. Son carn de coleccionistes.

    Hey! M'agrada el teu blog! Parlas de moltes coses que m'interessen. Ens veiem.

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots pels comentaris!

    fcommnoefan, no he trobat el tema que em recomanes... però això dels bons ratos...és que el recopilatori Pop Art s'hauria de considerar un imprescindible de la música contemporània!

    gato, bueno, tot retorn esperat ve acompanyat d'una injecció de nostàlgia, en aquest cas trobo molt encertat el medley. ja tindràn temps de fer gira i presentar els nous temes en directe...

    Aldreaan, merci per l'interès en el meu blog! Tens tota la raó en això que són carn de col·leccionistes! Jo també espero amb ganes el 'YES'!

    ResponElimina