3 de nov. 2008

Silent Scream a la KMK

Diumenge passat els Silent Scream van oferir un concert en motiu de la KMK (Kustom Matinal Kastefa), una trobada-festa de moteros. L'ambient era d'allò més agradable. Activitats per a tots els públics, mercadillo motero, bar, molt de sol, motos espectaculars, i l'escenari on Silent Scream van impressionar al públic.
Després d'una estona d'espera, els Silent van irrompre a l'escenari amb la seva nova intro (que ja van estrenar a l'anterior concert a Gavà): Germinator, una versió metalera del tema principal de la banda sonora de Terminator. Els tres següents temes: Delirios, Gritos i Tu Final eren poc habituals, doncs formen part del nou àlbum que tenen en procés de gravació. Tot i que Tu Final es va filtrar uns mesos com a primer single del disc i és un gran tema, va ser corejat pels seus seguidors. Cal dir que la posta en escena de Gritos va ser espectacular, després que el cantant Daniel es traiés el barret i la gabardina (vestuari cuidat per entrar a escena amb Delirios) va agafar una llança-estandart i la va onejar mentre emulava als espartans.
Com a sorpresa, la banda tenia preparades un parell de versions per mostrar al públic motero: Enter Sandman de Metallica, i Born To Be Wild de Steppenwolf. Després va arribar el ja conegut Victoria o Derrota on Xavi va donar-ho tot no només al baix sinó també als coros. I tot seguit va arribar la Guitar Battle entre en Dani i en Chus, com sempre espectacular. En Louiska va continuar l'espectacle amb el seu solo de bateria, que va deixar als presents bocabadats. La cosa va continuar amb una altra versió: Breaking the Law dels Judas Priest. El següent tema va ser Noche y niebla, un clàssic d'El Preludio la seva primera maqueta. I per acabar, el que s'està convertint ja en el tema per acabar els concerts: Sin Destino, amb un ending espectacular.
El públic no va parar de demanar més canya, però els horaris s'han de complir i hi havia un altre grup esperant a tocar. Els Silent Scream, després d'haver-ho donat tot a ple sol, es van acomiadar del públic agraïnt la seva presència i esperant veure'ls en la propera cita.
Després, alguns de la colla de fans vam anar a fer un mos a la platja, que quedava al costat. Inclús alguns ens vam banya aprofitant el bon temps que feia. Possiblement va ser l'últim bany del 2008.
Amb aquest concert, els Silent Scream ja consoliden el seu potencial a l'escenari, ara toca esperar a rebre el seu material d'estudi. No trigueu Silents!!
P.D: Podeu veure algunes fotos de la KMK aquí i del concert aquí (by Amonratore)

1 comentari: