10 de juny 2008

Telefonica, Apple, i la tonyina

Amb la febre iPhone 3G, els redactors de notes de premsa de Telefonica deurien estar pensant "quanta tonyina que ens ve a sobre". Perquè de ben segur que l'iPhone farà que hi hagi molta gent que es passi a Movistar, noves altes, canvis de contracte i tarifes...

Fins i tot, a la nota de premsa (descarregable des de la web oficial) on anuncien que portaran l'iPhone a Espanya el proper 11 de juliol, se'ls ha escapat això:


Ho haveu vist? ATUNES! La tienda online atunes! Segur que tal com està l'economia, la benzina i els aliments...Apple es dedicarà a vendre productes alimentaris, no seria la primera vegada!

Si això és una pífia...no serà poca la gent que la vegi. Que la rectifiquin abans no sigui massa tard! Si es tracta d'un error fet expressament...olé pel redactor! Cal tenir sentit de l'humor inclús en operacions que mouen milions d'euros!

6 comentaris:

  1. :) Si continues estant a totes no podré fer el cafè, què bo que t'hagis adonat de l'Atunes :) hehehehe

    ResponElimina
  2. gràcies pel comentari!

    home, és que és una cosa grossa! un document tant històric com aquest...i aquesta errada tan...graciosa..

    hehe

    ResponElimina
  3. Juaaaaaaaaaaaaaaaaas!

    Mira que quan t'he llegit al twitter que els d'Apple ens volien vendre tonyina he pensat que potser era una dita catalana ancestral, però en venir aquí i veure això...juassss!!

    ResponElimina
  4. Que bé, ara podrem menjar iTonyines!

    Seran 3G?

    ResponElimina
  5. Atunes i tonyines globalitzadores.

    ResponElimina
  6. és molt bo...

    jo vull ja un iPhone, aviam a quan el vénen els de Movistar...

    ResponElimina